Opvisning

Opvisning 2019

Sæson 2018/19 er snart ved at være ovre og der er blevet lagt meget energi rundt på de forskellige hold. Dette betyder også, at mange af vores udøver er ved at være klar til at vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

Den årlige opvisning finder sted d. 03.03.19 kl. 10.00 i Multicenter Sunds, da denne dato også er fastelavnssøndag, har vi valgt at slutte opvisningen af med tøndeslagning.

Tøndeslagningen erstatter den årlige ”fastelavnsfest” i hallen samt kaffen efter opvisningen. Det er derfor som altid, muligt kun at købe billet til opvisning eller tøndeslagning.

Billetterne sælges via linket herunder 

Opvisning, voksen (12 år) 40 kroner
Opvisning inkl. fastelavnsbolle, voksen (12 år) 55 kroner
Tøndeslagning 15 kroner

Billetter sælges også på dagen

Opvisning, voksen (12 år) 45 kroner
Opvisning inkl. fastelavnsbolle, voksen (12 år) 60 kroner
Tøndeslagning 20 kroner

Opvisende gymnaster skal IKKE købe billet til opvisningen, men til tøndeslagning, såfremt man skal deltage efter opvisningen.

Tøndeslagningen sponsoreres som vanligt af Super Brugsen og Sunds GF siger stor tak for støtten. Der vil være lodtrækning på indgangsbilletten og som noget helt nyt vil der være lodtrækning om en ”middag for 2” på en Super Brugsen bon. Når man handler i Super Brugsen I uge 9, kan man aflevere sin bon med navn bagpå i en opstillet kasse, og vi vil så trække en heldig vinder i løbet af opvisningen.

Billeder fra opvisning 2019

Billeder fra opvisning 2018