Støt din klub

Støt vores klub 

Bliv medspiller og støt samtidig automatisk op omkring vores klub med et betydeligt kontant beløb…

Som du måske har bemærket, så har vores samarbejdsklub, FC Midtjylland, indgået en sponsoraftale med spiludbyderen Unibet – et samarbejde som nu kommer alle FCM samarbejdsklubber til gode.

Vi har således fået mulighed for at deltage i en kampagne med navnet STØT DIN KLUB, som i al sin enkelthed går ud på, at Sunds GF håndbold kan tjene penge på at hverve medspillere på unibet.dk/FCM.

 

Hvorfor blive medspiller?

  • Du støtter Sunds Gf håndbold med 250 kr. og samtidig støtter du op om HELE regionens klub, FC Midtjylland.

  • Du har som ved alt betting mulighed for at vinde penge

  • Du får den til tiden eksisterende personlige bonus på Unibets side

  • Du kan deltage i en lodtrækning om enten en tur for 2 inkl. fly og ophold til en EM Kamp eller et buy in til Unibet Open inkl. fly og ophold samt en klubfest (værdi 10.000 kr.)

  • Bliver du registreret som medspiller inden den 15. maj, får Sunds Gf håndbold samtidig andel i en bonusordning, der kan være med til at øge den sportslige aktivitet i VORES klub.

Sunds GF håndbold vil derfor gerne opfordre dig til at støtte op omkring klubben ved at følge nedenstående vejledning:

Step 1: Gå ind på unibet.dk/FCM

Step 2: Vælg Sunds Gf

Step 3: Klik på ”Opret konto nu”

Step 4: Udfyld registreringsformularen

Step 5: Indsæt minimum 250 kr. på din nye Unibet konto

Step 6: Placér samlet antal væddemål for minimum 250 kr.

Step 7: Du og Unibet støtter nu Sunds GF håndbold med 250 kr.

NB. En betingelse for at kunne tage del i STØT DIN KLUB kampagnen, er at man er fyldt 18 år, og samtidig skal det også bemærkes, at kun én person pr. husstand kan blive medspiller.

 

Det er dog samtidigt vigtigt for Sunds GF håndbold at understrege, at vi ikke ønsker at opfordre folk, som ikke har interesse derfor, til at spille, men vi vil samtidig gerne understrege, at hvis du alligevel benytter dig af denne form for underholdning, så vil det i høj grad være i Sunds GF håndbold interesse, at du benytter dig af unibet.dk/FCM.

 

Som omtalt ovenfor modtager klubben altså 250 kr. for hver medspiller, som lader sig registrere og laver væddemål for min. 250 kr. på unibet.dk/FCM. Det er penge, som vi sagtens kan bruge i vores klub og penge som fx kan/vil blive brugt på trænere, bolde, træningsrekvisitter, sociale klubarrangementer m.m. (her indsættes mere præcist det som DIN klub står og mangler penge til).

 

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen