Gymnastik

Sunds GF Gymnastik inviterer til foredrag om at forebygge stress

Det er ikke, hvordan man har det, men hvordan man ta’r det”. Mennesker udsættes hele livet for små og store stress-belastninger, og selv om det er ønskeligt at reducere disse, så kan de ikke undgås. Kognitivt kan vi ikke vide på forhånd, hvorfor og ikke mindst hvor meget vi bliver stressede, det er meget individuelt.

Lene Wille forsøger gennem hendes oplæg, at give en praksisnær forståelse af et meget komplekst emne.
I hendes arbejde som stresscoach tager hun udgangspunkt i at coping paradigmet som udgangspunkt er et meget individualistisk paradigme, der lægger vægt på at den enkelte skal rustes til at tackle livets udfordringer med andre ord: egen ansvar.
Kom ned og bliv klogere på stress, ta’ veninden, vennen, naboen eller hvem du synes med. Lene Wille snakker i cirka 1,5 time og der er mulighed for spørgsmål.
Der bliver serveret kaffe og kage, som er inkluderet i prisen.

Arrangementet afholdes torsdag den 9. november kl. 19-21 i Sunds Forsamlingshus. Billetter koster 50 kr. og kan købes her:


Har du opdaget vores nye side på Facebook?

Følg med i, hvad der sker i gymnastikafdelingen på facebook.

I maj 2017 oprettede vi siden “Sunds GF Gymnastik”, som vi håber, du vil ’synes godt om’. Det eneste nye på Facebook er, at det er en side, som du kan ’synes godt om’ i stedet for den gamle gruppe, som man skulle være medlem af.

Alle er naturligvis velkomne til at ’synes godt om’ den nye side:

Facebook.com/Sundsgf

Mvh Ledelsesudvalget 

Sunds GF Gymnastik