Kajak tilmelding via Conventus

KONTINGENT BETALING for perioden 01.03.2024 – 28.02.2025

SÅDAN GØR DU:           (Er der bøvl kontakt os på kajak@sundsgf.dk)

  1. Find dit Dankort eller tilsvarende (se ovenfor hvilke kort der er gyldige her) og dit NEM-ID. Vi bruger nets og der er dobbelt identifikation, så du skal have nets kode.
  2. Er du nyt medlem skal du indtaste alle data, så du får en profil. Eneste data vi opbevarer ud over navn, adresse og mail er din fødselsdag.  Det er fordi vi hvert år skal indberette hvor mange vi er og hvor gamle vi er (GDPR). Og noget med tilskud!
  3. Ved familiemedlemskaber betaler den først indtastede, de næste på samme adresse kommer med uden betaling (skal systemet selv regne ud!)
  4. Du kommer nu automatisk i medlems kartoteket og får informationer på mail m.v.
  5. Er du medlem kan du finde dig selv via mobil nr eller adgangskode, så du ikke behøver taste alle data ind en gang mere.
  6. Der er frist i denne sæson 15. april (så ser vi om der er plads til flere medlemmer)
  7. Husk at melde din kajak ind i privat opbevaring, hvis du har en plads der                           De der allerede kajak i privat afdelingen har fortrinsret

Ny DØR kode til kajakhuset. Skiftes hver sæsonstart- medio april.
Efter betalingsfristen vil koden til klubhuset blive ændret, og de medlemmer der har betalt vil få tilsendt den nye kode. (Det gælder kun frigivne medlemmer)

HUSK at melde ændring af MAIL adresse, så vi ikke mister kontakten til dig !
Din e-mail adresse er en forudsætning for, at du kan være sikker på at modtage nyheder og vigtig information fra klubben.
Sørg derfor altid for at klubben bliver informeret, når du skifter mailadresse. Også ændring af telefonnummer eller postadresse bedes oplyst til klubben, så medlemslisten altid er ajourført.
Ændringer sendes til klubbens mail:   kajak@sundsgf.dk