Idrætsmærket 2019

Nu er Idrætsmærkesæsonen 2019 slut og tirsdag den 27. august 2019 havde en flok herlige deltagere afslutning i GF huset efter en dejlig sæson med højt humør og friske deltagere i alderen fra 12 år til 81 år fordelt på både mænd, kvinder og ungdomsdeltagere. Træningen har igen i år været præget af et højt aktivitetsniveau, det var været sjovt og alle bakker hinanden op – her mærker man tydeligt at idræt på tværs af alder skaber noget helt unikt…!!

Der har i denne sæson været 17 deltagere i Idrætsmærketræningen, hvoraf 3 deltagere var helt nye, mens 4 deltagere deltog igen efter nogle års fravær. Sæsonen startede med formprøvetræningen på Skalmejeskolen i starten af april, hvor alle bestod prøverne med flotte points. Dertil skal siges, at de krav der stilles til ungdomsidrætsmærket kræver en høj grad af udholdenhed, motorik og styrke for at bestå, så det er utrolig flot at de lykkedes for de 3 unge deltagere at komme igennem med fine resultater.

Derpå fulgte udholdenhedsprøven, hvor deltagerne kunne vælge at løbe, gå eller cykle den distance på tid, der svarede til deres alder. Her tog 15 deltagere gåturen på 4 km til 8 km, en foretrak at løbe 5 km og en deltager cyklede 20 km. Alle bestod deres formprøve.

Sidste del af årets idrætsmærketræning, der er atletik, foregik på stadion ved Sunds Multicenter fra midten af maj og frem til midten af juni. Her bestod alle deres prøver, der er en tre-, fire- eller femkamp afhængig af alder og køn.

Afslutningen i GF huset startede med en lille frisk gåtur, hvor deltagerne var inddelt i hold og skulle løse en quiz undervejs, inden vi mødtes igen for at få uddelt årets idrætsmærker samt overraske en af deltagerne med Idrætsmærkepokalen 2019.

Som idrætsmærkeinstruktører kan vi se tilbage på en rigtig fin sæson og håber på, at der i fremtiden er flere, der har lyst til at udfordre sig selv på at være med, når næste sæson starter i foråret 2020 – for det er aldrig for sent at begynde…!!

Med venlig hilsen

Sunds GF Gymnastik
Anna, Birte, Kirsten, Søren og Henriette

 

Årets Idrætsmærkepokal 2019 blev tildelt Bodil Østergaard Jensen

Motivationen var følgende:

Bodil Østergaard Jensen tildeles idrætsmærkepokalen 2019 for gennem mange år at have været aktiv idrætsmærkedeltager i Sunds GF. I 2019 har Bodil endvidere på trods af helbredsmæssige udfordringer opnået særdeles flotte resultater bredt over alle discipliner, samtidig med at hun har haft overskud til at motivere og hjælpe andre deltagere med at nå deres mål. Bodil har i denne sæson fået tildelt guldmærke nr. 48.