Gymnastik

Vi er klar med programmet for 2020/21

Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne præsentere et varieret program. Vi har en masse velkendte og erfarne frivillige, som glæder sig til at komme i gang, men også nye frivillige som vi glæder os til at byde velkommen. Der er også kommet nye hold på programmet, som vi håber, I vil tage godt imod.

Der er i år atter hold for store og for små, hold for unge og for voksne. Der er hold for dem, som ønske at springe, danse og lege, for dem som vil udfordres på fysik og kondition og så for dem, der ønsker at udfordre hjernen.

Der vil også i år være mulighed for at prøve at gå på holdene før tilmelding og betaling. Prøvegangene er de første 3 gange efter sæsonstart, undtagen for det nye Feminin Fitness og Balance, hvor der blot er 1 prøvegang. Herefter skal alle have betalt. Skulle holdet være fyldt inden prøvegangene er afsluttet, har de tilmeldte førsteret på holdet.
For hold med max antal gælder derfor ”først til mølle”.

Der åbnes for online tilmelding søndag den 9. august 2020 kl. 10.00.

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinier ift. Covid-19.
Derfor er vi nødt til at tage forbehold for, at der løbende justeres i rammer og regler for at deltage på vores hold.
Vi håber på jeres forståelse for, at tingene måske ikke er helt som de plejer, og har brug for jeres hjælp til at sikre, vi alle passer godt på hinanden.

Kunne du tænke dig at være frivillig, hører vi meget gerne fra dig i Ledelsesudvalget.

Følg gerne med på Facebook hvor vi igennem sæsonen poster billeder og nyheder fra foreningen. Søg efter: Sundsgfgymnastik.

Vi glæder os til en ny og spændende sæson!

Gymnastikhilsner fra Ledelsesudvalget
Marcus, Maria B og Maria Ø


Støt vores sponsorer – de støtter os

123

123

123